
برای بسیاری از افراد شگفت انگیز است که سرامیک ها شامل هم مواد فلزی و هم غیر فلزی هستند. ایمپلنتها شامل سه قسمت پیچ، اباتمنت و تاج دائمی یا دندانهای مصنوعی هستند و پیچ معمولاً از تیتانیوم یا زیرکونیا ساخته میشود. هماهنگی تیتانیوم با بدن را یک دانشمند سوئدی در سال 1952 کشف کرد و از آن به بعد ایمپلنتهای تیتانیومی در بین محبوب شد. برخی از افراد نسبت به تیتانیوم حساسیت نشان میدهند و در گزارشها نشاندادهشده که این حساسیت بهصورت آریتمی یا اگزما، تورم، التهاب، نکروز و تحلیل استخوان به سبب کاشت پایه ایمپلنت دندان تیتانیومی بوده است. هر دوی این مواد زیست سازگار بوده و نرخ پذیرش بالایی در بدن دارند که باعث انسجام استخوان می شوند. داندانپزشکی
معایب ایمپلنت های دندانی زیرکونیا در برابر ایمپلنت های تیتانیومی
در واقع تفاوت ایمپلنت زیرکونیا و تیتانیوم در مواد سازنده، سازگاری با محیطزیست، استحکام و ظاهر آنها عنوان میشود. زیرکونیا سفیدرنگ است و از نظر زیبایی ایمپلنت انتخاب مناسبی است بهترین گزینه برای افرادی است که دارای لثهٔ فرورفته یا استخوان فک نازک هستند؛ اما تیتانیوم به دلیل رنگ خاکستریاش ممکن است یک خط خاکستری روی لثه ایجاد کند. ایمپلنتهای تیتانیومی معمولاً از دو بخش اباتمنت و بدنه تشکیل میشوند این در حالی است که ایمپلنتهای زیرکونیا معمولاً یکتکه هستند و بدنه و اباتمنت به یکدیگر متصلاند. ولی لازم به ذکر است که ایمپلنت زیرکونیا نسبت به تیتانیومی طول عمر کمتری دارند. برخی از مطالعات انجام شده روی زیرکونیا ثابت کرده که این ماده نیز با بدن سازگار است و در مقایسه با ایمپلنت تیتانیومی درصد موفقیت این نوع ایمپلنت بالا است. دکتر دندانپزشکی
ایمپلنت تیتانیومی: پیشگام در دنیای ایمپلنتهای دندانی

بله، اغلب از مردم زیرکونیا را ترجیح میدهند، اما تعداد زیادی از افراد تیتانیوم را انتخاب میکند، چرا که دهها سال عمر میکند. تیتانیوم و زیرکونیا هر دو از نظر زیستی سازگار هستند، به این معنی که آنها با استخوان و لثههای انسان ادغام میشوند. در آن ایمپلنت با استخوان فک ترکیب میشود و به اندازه یک دندان طبیعی در دهان پایدار میشود. مواد این دو نوع ماده با یکدیگر فرق میکند و زیرکونیا نوعی سرامیک محکم و گرانقیمت است؛ اما تیتانیوم یک فلز محکم و نقرهای زنگ است که در دیگر جراحیها چون زانو کاربرد دارد. در صورتی که تمام دندان های یک فک یا دو فک خود را از دست داده اید، ایمپلنت کامل برای شما مناسب می باشد. اما در ایمپلنت زیرکونیا این گونه نیست و در حقیقت این ایمپلنت به صورت یک تکه ساخته می شود.
بیشتر بخوانید» به منظور بررسی لیست هزینه ایمپلنت در مشهد، روی لینک داده شده کلیک کنید. تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دندانپزشکی دکتر سیروس قاسمی بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. ایمپلنت زیر کونیا نسبت به سایر ایمپلنت ها مزایایی دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم .
زیرکونیا بسیار بادوام است و کمتر در معرض خوردگی است، زیرا یک ماده غیر فلزی است. در آخر متخصص ایمپلنت دندان بهترین گزینه را با توجه به شرایط شما انتخاب و روند درمان را شروع می کند. بحث در مورد این سؤالات با دندانپزشک به شما کمک میکند تا تصمیمی بگیرید که مطابق با نیازها و انتظارات شما باشد. هنگامی که ایده خوبی از نیازها و ترجیحات خود پیدا کردید، وقت آن است که با متخصص دندانپزشک خود مشورت کنید.
معایب کاشت دندان تیتانیومی
آنها معمولا یک خط خاکستری زیر لثه و یا در امتداد لبه دندان ایجاد میکنند. ایمپلنت (پایه پیچی) screw، پایه کناری یا اتصال دهنده abutment، و تاج دندان crown. زیرکونیا معمولا گرانتر از تیتانیوم میباشد، به این معنی که بخشی از هزینه به شما بازمیگردد و هزینه خارج از جیب است. اگر شما جزو افرادی هستید که اغلب واکنش آلرژیک دارید، ممکن است بهترین ایده انجام تست MELISA باشد.
مشاوره با دندانپزشک متخصص برای ارزیابی وضعیت کلی سلامت دهان و دندان و بررسی بهترین گزینه برای ایمپلنت دندان از اهمیت ویژهای برخوردار است. انتخاب دقیق و آگاهانه موفقیت درمان و حفظ زیبایی ایمپلنت دندان شما را به ارمغان میآورد. در این مقاله سعی کردیم، به بررسی و مقایسه ایمپلنت زیرکونیا و تیتانیومی بپردازیم. باید توجه داشته باشید که انتخاب بین ایمپلنت تیتانیوم و زیرکونیا به نیازهای فردی بیمار بستگی دارد. تیتانیوم به دلیل دوام بالا و هزینه مناسب، همچنان محبوبترین گزینه به حساب میآید.در حالی که زیرکونیا به دلیل زیبایی بیشتر و زیستسازگاری بالاتر، به خصوص برای افرادی که به فلزات حساسیت دارند، جذابیت بیشتری دارد. هر دو نوع ایمپلنت گزینههای قابل اعتمادی هستند و انتخاب نهایی بر اساس اولویتهای بیمار و مشاوره با دندانپزشک تعیین میشود.
ایمپلنتهای دندانی برای بسیاری از متخصصان دندانپزشکی در هنگام تعویض دندان، گزینهای مناسب و محبوب هستند. ایمپلنتهای دندانی با جراحی در استخوان فک قرار میگیرند و پایهای پایدار برای دندان جایگزین فراهم میکنند. چه دندانپزشک باشید و چه بیمار که گزینههای ایمپلنت را در نظر میگیرید، مقایسه مواد کاشت دندان به شما کمک میکند تا در مورد مناسبترین ماده برای نیازهای خود تصمیم بگیرید. نتیجهگیری انتخاب بین ایمپلنت زیرکونیا و ایمپلنت تیتانیوم به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که شامل نیازهای فردی بیمار، بودجه و اولویتهای زیبایی میشوند. بهطورکلی، مقایسه ایمپلنت تیتانیوم و زیرکونیا نشان میدهد که هر کدام از این مواد انواع خاصی از مزایا و معایب را دارند.
مطالعات نشان دادهاند این ایمپلنتها قادرند تا ۲۰ سال یا بیشتر برای شخص کار کنند. در حال حاضر، ایمپلنتهای زیرکونیا بهعنوان گزینهای تازهوارد در بازار شناخته میشوند و هرچند که ویژگیهای مثبتی دارند، اما طول عمر آنها در مقایسه با تیتانیوم هنوز به طور کامل تأیید نشده است. علاوه بر دندانپزشکی از این ماده معمولا برای تعویض مفصل ران و زانو نیز استفاده می شود. ایمپلنت دندان ساخته شده از تیتانیوم در دراز مدت حدود 95 درصد موفقیت دارد. برخی از بیماران بیش از 30 سال است که ایمپلنت های دندانی تیتانیوم را در شرایط عالی انجام داده اند.
ایمپلنت زیرکونیا با توجه به موادی که از آن ساخته می شود گرانتر است و این می تواند در هزینه نهایی عمل ایمپلنت تاثیر گذار باشد. روکش زیرکونیا یکی از مقاومترین و زیباترین انواع روکشهای دندانی است که از دیاکسید زیرکونیوم ساخته میشود. برنده بین تیتانیوم و زیرکونیا توسط شما و تصمیم دندانپزشک تعیین میشود و بستگی به وضعیت شما دارد. تیتامیوم به مراتب قویتر، با دوامتر و دارای عمر طولانی نسبت به ماده دیگر دارد. زیرا ویژگیهای آن به گونهای است که به خوبی با استخوان فک و بدن انسان ترکیب میشود. لمینت دندان بهترین درمان برای زیباسازی طرح لبخند شناخته می شود و به شما لبخند هالیوودی را هدیه می دهد.
این نتایج نشان میدهد که هر دو نوع ایمپلنت دندان در طولانی مدت با موفقیت بسیار بالا عمل کرده اند. به همین سبب دندانپزشکان به استفاده از ایمپلنت تیتانیومی تمایل بیشتری نشان می دهند. درحالیکه ایمپلنتهای دندانی زیرکونیا نسبت به ایمپلنتهای فلزی سنتی مزیتهایی دارند، اما معایب بالقوهای نیز دارند که باید در نظر گرفته شوند. درحالیکه ایمپلنتهای دندانی تیتانیومی مزایای زیادی دارند، معایب بالقوهای نیز وجود دارد که بیماران باید قبل از تصمیمگیری در مورد انتخاب مناسب برای نیازهای دندانی خود از آنها آگاه باشند. تیتانیوم قوی و بادوام بوده زیستسازگار با بدن انسان است که بعید است که واکنش نامطلوبی ایجاد کند. این یک ماده آزمایش شده و واقعی است که سالهاست با موفقیت در دندانپزشکی استفاده میشود.
- {
- زیرکونیا ماده ای بادوام و از نظر زیبایی شناسی است که می توان از آن برای ارائه پروتز مناسب به بیماران استفاده کرد. |}{
- در یکی از این مطالعات، یک گروه از بیماران ایمپلنت دندان فلزی را دریافت کردند و یک گروه دیگر از بیماران ایمپلنت دندان سرامیکی را دریافت کردند. |}
- ایمپلنت دندان ساخته شده از تیتانیوم در دراز مدت حدود 95 درصد موفقیت دارد.
- در زیرکونیا دیگر نیاز نیست نگران واکنش های آلرژیک باشید زیرا زیرکونیا در اصل از سرامیک ساخته شده است . {
- هماهنگی تیتانیوم با بدن را یک دانشمند سوئدی در سال 1952 کشف کرد و از آن به بعد ایمپلنتهای تیتانیومی در بین محبوب شد. |}
- اجازه ندهید دندانهای ازدسترفته، مانع از لذتبردن از لبخندی مطمئن و سالم شود.
زیباییشناسی و ظاهر ایمپلنت زیرکونیا در مقابل ایمپلنت تیتانیوم
روشی که مدتها است مورد استفادهی دندانپزشکان قرار گرفته و سلامت و امنیت آن تضمین شده است. اما این راه حل درمانی، در انواع مختلفی وجود دارد که هر کدام دارای کاربردی متفاوت و همچنین مزایا و معایب مختلفی هستند. در ایمپلنت دو روش وجود دارند که استفادهی بیشتری به نسبت انواع دیگر دارند و به علت کاربرد نزدیک آنها همیشه با هم در رقابت هستند. این دو روش که با نامهای ایمپلنت زیرکونیا و تیتانیومی شناخته میشوند که دارای تشابهات و تفاوتهای زیادی هستند. با همه این تفاسیر باید با توجه به شرایط دهان و دندان بیمار وهم چنین انتظارات او تصمیم گیری شود که کدام نوع ایمپلنت استفاده شود. اما در شرایطی که بیمار نظر بر این داشته باشد که از ایمپلنت های زیرکونیا استفاده کند، می توان در دندان هایی که نیاز به ایجاد زاویه ندارد، از زیرکونیا استفاده کرد.
زیرکونیا و تیتانیوم دو ماده هستند که در تولید ایمپلنتهای دندانی مورد استفاده قرار میگیرند. زیرکونیا یک نوع سرامیک است که از دیاکسید زیرکونیوم ساخته میشود و این ماده به دلیل زیبایی طبیعی و همرنگ دندان بودن خود، محبوبیت زیادی در دندانپزشکی پیدا کرده است. زیرکونیا یک ماده غیرفلزی با ویژگیهای خاص بهحساب میآید و قادر است با بافتهای نرم و سخت در دهان سازگار شود. از دیگر مزایای زیرکونیا مقاومت مناسب در برابر خوردگی، عدم واکنشپذیری و همچنین عایق بودن حرارتی هستند. از نظر نحوه کاشت و قرارگیری تاج دندان نیز نسبت به سایر انواع ایمپلنت به مدت زمان کمتری نیاز دارد.
ملاحظات زیباییشناختی
همانطور که در مطالب پیشین گفتیم ایمپلنت تیتانیومی از دو بخش تشکیل شده و ایمپلنتهای زیرکونیا از یک بخش، به همین علت پزشک در هنگام نصب ایمپلنت تیتانیومی تسلط بیشتری دارد. در ایمپلنت پزشک میبایست بدنه را با کمی زاویه درون فک قرار دهد و جهت طبیعیتر شدن لبخند از یک تکیهگاه مستقیم یا زاویهدار کمک بگیرد. برخی از دندانپزشکان از زمان های گذشته از ایمپلنت تیتانیومی به جای ایمپلنت زیرکونیا استفاده می کنند. ایمپلنت زیرکونیا که غیرفلزی است، با واکنشهای آلرژیک بدن انسان همخوانی دارد و نیز ایمپلنتهای تیتانیوم، با وجود فلزی بودن، نیاز به نگرانی ندارند. تحقیقات نشان داده است که جنس ایمپلنت تیتانیوم به گونهای است که سیستم ایمنی بدن آن را به عنوان یک جسم خارجی در نظر نمیگیرد و به آن حمله نمیکند. ایمپلنتهای زیرکونیا تنها یک قطعه دارند، به عبارت دیگر بخش پایه و اباتمنت به یکدیگر متصل هستند.

لینک نقشه کلینیک
البته این را هم اضافه کنیم که سرامیک ها دارای دو نوع فلزات و غیر فلزات می باشند. ایمپلنت های دندانی به عنوان تجهیزات دندانپزشکی شناخته می شوند که به منظور جایگزینی نمودن برای دندان های از دست رفته قابل استفاده می باشند. در رابطه با ایمپلنت های تیتانیومی باید بگوییم که از دهه 1960، این ایمپلنت ها دارای استاندارد صنعتی بوده اند. با دهه ها نوآوری بالینی و موفقیت، ایمپلنت های تیتانیوم به عنوان یکی از موفق ترین دستگاه های دندانپزشکی در عرصه پزشکی با نرخ موفقیت بلند مدت بین 94 تا 97 درصد شناخته شده است. تیتانیوم و زیرکونیا هر دو زیستسازگارند؛ اما برای بیمارانی که به فلزات حساسیت دارند، زیرکونیا گزینه بهتری به شمار میرود زیرا فلز ندارد و واکنش آلرژیک ایجاد نمیکند. هرچند که واکنشهای آلرژیک به تیتانیوم نادر است، اما در مواردی که حساسیت به فلزات وجود دارد، زیرکونیا انتخاب مطمئنتری خواهد بود.
اهمیت مواد ایمپلنت دندان
تیتانیوم به دلیل خواص مکانیکی عالی، یک ماده ایدهآل برای ایمپلنت شناخته میشود. این ماده میتواند بارهای جویدن بالا را تحمل نموده و در نواحی با فشار زیاد بهخوبی عمل کند. در مورد ایمپلنت فلزی احتمال آلرژی وجود دارد، در بعضی موارد حساسیت به تیتانیوم ممکن است سالها بعد خود را نشان دهد و درمان ایمپلنت را با شکست مواجه نماید.
⚠️ نکات طلایی برای افزایش عمر روکش
آنها زیست سازگاری بسیار خوبی دارند، به این معنی که به خوبی با بافت استخوان ادغام می شوند و به ندرت باعث واکنش های آلرژیک دیپ بایت چیست و علل به وجود آمدن آن کدام است؟ می شوند. انعطاف پذیری تیتانیوم به آن اجازه می دهد تا در برابر نیروهای وارد شده مقاومت کند و کمتر بشکند. امروزه دندانپزشکان و متخصصان تا حد ممکن تلاش خود را دارند تا از کشیده شدن دندان جلوگیری کنند اما باز هم این اتفاق رخ میدهد. اما راه حل چیست؟ آیا جایگزینی برای دندان وجود دارد؟ یکی از روشهای محبوب که اغلب در این موارد استفاده دارد، ایمپلنت دندان میباشد.
این انعطافپذیری به دندانپزشکان اجازه میدهد تا در مراحل مختلف درمان تنظیمات لازم را انجام دهند.در مقابل، ایمپلنتهای زیرکونیا یکپارچه هستند و اباتمنت و ایمپلنت به صورت یک قطعه طراحی شدهاند. این طراحی باعث سادگی و کوتاهی فرآیند کاشت میشود اما انعطافپذیری کمتری نسبت به تیتانیوم دارد. بر اساس نتایج و بررسیهایی که به دست متخصصین معتبر انجام شده است هر دو ایمپلنت تیتانیوم و زیرکونیا پیوند قابل قبولی را با استخوان های اطراف خود برقرار میکنند. از آنجا که ایمپلنت دندان فلزی(تیتانیوم) بسیار دوامدار هستند، آنها به دلیل خرابی نادر و یا مشکلات دیگر کمتر نیاز به تعمیر و جایگزینی دارند. با این حال، در صورت نیاز به تعمیرات یا جایگزینی، ایمپلنت دندان فلزی به راحتی تعمیر و یا جایگزین میشوند.
{قیمت ایمپلنت فول موس و کامل
|}علاوه بر این، ایمپلنتهای تیتانیوم کمتر باعث تحریک یا التهاب بافت لثه میشوند که میتواند عوارض جانبی بیشتری ایجاد کند. در این روش، ایمپلنتهای زیرکونیم و تیتانیوم به عنوان دو گزینه اصلی برای جایگزینی دندانها استفاده میشوند. هریک از این ایمپلنتها ویژگیهای منحصر به فردی دارند که بر اساس نیازها و شرایط خاص هر بیمار، انتخاب میشوند. ایمپلنتهای تیتانیومی ممکن است در شرایطی که استخوان فک یا لثه نازک است، باعث بروز خطوط خاکستری زیر لثه شوند که بر زیبایی ظاهری فرد تأثیر منفی میگذارد. هزینه کاشت این سری از انواع ایمپلنت های دندانی نیز براساس تعداد دندان های از دست رفته، روش کاشت، کیفیت ایمپلنت و جلسات درمان محاسبه می شود.
این فلز توسط بافت بدن پسزده نمیشود یکمادهای مناسب برای ایمپلنتهای دندانی شناخته میشود. تیتانیوم از نظر استحکام و دوام، فوقالعاده است و فشارها و بارهای زیادی را تحمل میکند. ایمپلنت زیرکونیا به دلیل مزایای خاص و ویژگیهای برترش، هزینه بالاتری نسبت به ایمپلنت تیتانیومی دارد. افرادی که به دنبال کاشت ایمپلنت دندان هستند، اما به فلز حساسیت دارند و یا تیتانیوم با بدن آن ها سازگار نیست، می توانند از ایمپلنت زیرکونیا استفاده کنند. دندانپزشکان پیشنهاد می دهند که از ایمپلنتی که رنگ آن سازگاری بیشتری با رنگ دندان های شما دارد، استفاده نمایید تا نتیجه نهایی کار بهتر و زیبا تر باشد. با توجه به نتایج بررسی ویژگیهای ایمپلنتهای تیتانیوم و زیرکونیا، مشخص شده است که ایمپلنت زیرکونیا، به دلیل جنس سرامیکی که دارد، ساختار و ظاهری طبیعی و نزدیک به دندانهای طبیعی دارد.
{جنس ایمپلنت دندان تیتانیوم در مقایسه با زیرکونیا: کدام یک انتخاب بهتری است؟
|}پزشک شما با توجه به وضعیت عمومی سلامت شما، دهان و دندانهایتان، بهترین تصمیم را بگیرد. اگر به دنبال روش مقرون به صرفهتری هستید، ما ایمپلنت تیتانیوم را به شما پیشنهاد میکنیم. با این حال اگر در شهرهای شیراز سکونت میکنید و به دنبال خدمات ایمپلنت هستید، میتوانید به کاشت دندان دکتر قاسمی مراجعه کنید. ایمپلنت زیرکونیا (Zirconia Implant) به عنوان نسل جدید ایمپلنت های فلز-آزاد و همرنگ دندان، جایگزینی ایده آل برای افرادی است که به دنبال زیبایی طبیعی و سازگاری بالای بدن هستند. زیرکونیا یک سرامیک فوقالعاده سخت و مقاوم بهحساب میآید و در ساخت روکشها، بریجها و ایمپلنتهای دندانی مورد استفاده قرار میگیرد. تیتانیوم باوجود سبکی، همچنان دارای استحکام بالایی است و مقاومت آن در برابر خوردگی بهمراتب بهتر از بسیاری از مواد دیگر است، به همین دلیل یکی از محبوبترین انتخابها در دندانپزشکی ترمیمی به شمار میآید.
{تفاوت ایمپلنت تیتانیوم و زیرکونیا در چیست؟
|}یکی دیگر از موارد قابل توجه سازگاری تیتانیوم است، این عنصر به حدی ویژگیهای کاربردی دارد که حتی در پیوند مفصلها در ناحیه کمر و زانو هم از آن استفاده میشود. برخی از مطالعات نشان دادهاند که ایمپلنتهای زیرکونیایی ممکن است نسبت به ایمپلنتهای تیتانیومی، پاسخ بافتی کمتری داشته باشند. به طور خاص، آنها ممکن است سطح یکپارچگی استخوانی را مانند ایمپلنتهای تیتانیوم ارتقا ندهند. این محدوده قیمت عواملی مانند هزینه مواد، پیچیدگی روش ایمپلنت دندان و استراتژیهای قیمتگذاری کلینیک دندانپزشکی را منعکس میکند.
{ایمپلنت زیرکونیا،مقایسه با ایمپلنت تیتانیوم
|}کلینیک دندان پزشکی آرمانی با بکارگیری بهترین و مرغوبترین مواد دندانپزشکی سعی در ارتقاء کیفیت خدمات در جهت حفظ و بهبود سلامتی مراجعین محترم دارد . بر این اساس با افتخار و اطمینان کامل کلیه خدمات دندانپزشکی در شهریار خود را بصورت تضمینی و با گارانتی واقعی ارائه می کند . برای ایمپلنتهای زیرکونیومی، تمرکز بر بهبود استحکام و قابلیت استئواینتگریشن است، در حالی که برای ایمپلنتهای تیتانیومی، تحقیقات بر روی بهبود سطح و کاهش احتمال التهاب متمرکز است. حال برای بیشتر دانسته در مورد فرق بین ایمپلنت زیرکونیا با ایمپلنت تیتانیوم بد نیست از معایب ایمپلنت زیرکونیا نسبت به ایمپلنت تیتانیومی هم بدانیم.
در حالی که ایمپلنتهای تیتانیوم دو قسمت جداگانه دارند، به این معنی که بخش اباتمنت کاملاً جدا از پایه است و امکان حرکت و زاویهدار کردن آن وجود دارد. به همین دلیل، دندانپزشکان تمایل بیشتری به استفاده از ایمپلنتهای تیتانیومی دارند. تاکنون به سه شاخص مقایسه ای بین ایمپلنت های زیرکونیا و تیتانیوم اشاره شد. در اینجا لازم است بر این نکته تأکید کنیم که مهم ترین شاخص برای مقایسه این دو نوع ایمپلنت، میزان استحکام آنها است. چون تیتانیوم ویژگی های مکانیکی بسیار خوبی را در مقایسه با فلزات دیگر دارد و در واقع یک فلز ایده آل برای استفاده در ایمپلنت دندان به حساب می آید.
با پیشرفت علم در ساخت ایمپلنت های دندانی از متریال های متفاوتی استفاده شده است که یکی از آنها زیرکونیا است. در این مقاله شما می توانید تفاوت های این دو ایمپلنت را به صورت کامل مشاهده نمائید تا بتوانید نسبت به شرایط درمانی و اقتصادی خود بهترین انتخاب را داشته باشید. در این مقاله از سایت دکتر محمدی گفتیم که زیرکونیا از مزایای قابل توجهی برخوردار است اما نمی توان گفت که این ایمپلنت کامل است زیرا آن هم با عوارض خاص خود همراه می باشد. به طور کلی، زیرکونیا یک جایگزین ایمن و معتبر برای ایمپلنت های تیتانیوم به شمار می رود اما در نهایت باید خطرات، محدودیت ها، نیازهای شخصی بیمار و تمامی شرایط قبل از اقدام به درمان را با دقت در نظر گرفت. ایمپلنت زیرکونیا دقیقا مانند ایمپلنت های معمولی در استخوان فک قرار می گیرد و پس از مدتی با استخوان جوش می خورد. جنس آن هم به گونه ای است که بی خطر محسوب شده و علاوه بر غیر سمی بودن آن، بدن آن را پس نمی زند.
بلیچینگ برای دندان های پر شده
آیا میدانستید که بلیچینگ روی دندان های پر شده ممکن است نتیجهای متفاوت از آنچه انتظار دارید، داشته باشد؟ بسیاری از افراد بدون آگاهی از این موضوع اقدام به سفید کردن دندان های خود با روش بلیچینگ دندان میکنند و پس از آن با ناهماهنگی رنگ دندانهایشان مواجه میشوند. اما چرا این اتفاق میافتد و […]نوشته بلیچینگ برای دندان های پر شده اولین بار در دندانپزشکی دکتر بنیانیان. پدیدار شد.
Posted: Sat, 10 May 2025 16:50:24 +0000 [source]
هزینه ایمپلنت دندان به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله تعداد دندانها، تخصص و تجربه دندانپزشک، موقعیت مکانی مرکز درمانی و غیره. با این حال، یکی از فاکتورهای تأثیرگذار در هزینه نهایی عمل ایمپلنت، نوع پایه ایمپلنت است. ایمپلنت زیرکونیا به دلیل استفاده از مواد گرانتر، هزینه بیشتری دارد و این میتواند در هزینه نهایی عمل تأثیرگذار باشد. از دهه ۱۹۶۰ به بعد، ایمپلنت های تیتانیومی در روش کاشت دندان استفاده میشود. تطابق تیتانیوم با بدن به حدی است که به علاوه در زمینه دندانپزشکی، در عملکرد مفاصل مانند مفاصل کمر و زانو نیز استفاده میشود.
در ایالات متحده از زیرکونیا در سال اینله و انله دندان چیست؟ | بررسی مزایا، معایب و ماندگاری 2007 استفاده شد در حالی که از دهه 1960 دندانپزشکان برای کاشت دندان از تیتانیوم بهره می گرفتند. با توجه به تفاوت های موجود در جنس و کیفیت ایمپلنت ها، بسیاری از افراد به دنبال اطلاع از قیمت ایمپلنت دندان در تهران هستند تا بتوانند با توجه به بودجه و نیاز خود، بهترین گزینه را انتخاب کنند. این موضوع به ویژه برای کسانی که به دنبال بازگرداندن زیبایی و عملکرد دندان های خود هستند، از اهمیت بالایی برخوردار است. از آنجایی که ایمپلنتهای زیرکونیا در یک تکه هستند، سفارشی کردن موقعیت نهایی ایمپلنت چالش برانگیزتر است. برعکس، با ایمپلنت دندان تیتانیومی متشکل از دو قطعه، آزادی بیشتری برای جراح در تنظیم زاویه اباتمنت و در نتیجه موقعیت نهایی تاج وجود دارد و در نتیجه ظاهر طبیعیتری به وجود میآید.
به طور مقابل، رنگ ایمپلنتهای زیرکونیا شباهت زیادی به دندانهای طبیعی دارد. این ویژگی آنها را به گزینه مناسبی برای افرادی که دچار فرورفتگی در لثه یا استخوان فک نازک هستند، تبدیل میکند و زیبایی بیشتری را فراهم میآورد. نوبتی هم که باشد باید به پاسخ این سؤال پرداخت که ایمپلنت تیتانیوم چیست؟ تیتانیوم هم فلزی سبک و مقاوم است که با خواص بیولوژیکی مطلوب خود در دندانپزشکی بسیار مورد توجه قرار دارد.
هنگام درنظرگرفتن ایمپلنت دندان، هزینه مواد استفاده شده، یک عامل اضافی مهم برای بسیاری از بیماران است. اگرچه ایمپلنتهای تیتانیوم، نوع بادوام و قابلاعتمادی از جایگزینی دندان را ارائه میدهند؛ بااینحال، ایمپلنتهای زیرکونیا که به دلیل ویژگیهای زیباییشناختی و خواص ضد حساسیت خود شناخته میشوند، قیمتی بالاتر دارند. هر دو نوع ایمپلنت توسط بافتهای بدن پذیرفته میشوند و با استخوان فک ادغام میشوند.
همچنین برای بیماران بی دندانی که مایل به جایگزینی قوس کامل دندان هستند، انتخاب مطلوبی است. در زیر یک نمای کلی از فرآیند ساخت ارائه شده است، اگرچه روش دقیق می تواند متفاوت باشد. ایمپلنت زیرکونیا معمولاً از جنس مواد غیر فلزی به عنوان جایگزین ایمپلنت تیتانیوم استفاده می شود.
ایمپلنت زیرکونیا به عنوان مدرنترین روش کاشت دندان بدون فلز، با استقبال گسترده در ایران ر وبه رو شده است! این ایمپلنتها از جنس زیرکونیوم اکسید ساخته میشوند و برای افرادی که به فلزات حساسیت دارند یا دنبال زیبایی بینقص هستند، انتخابی ایده آل محسوب میشوند. ایمپلنت زیرکونیا در ایران با کیفیتی هم سطح جهانی و هزینه های مقرون به صرفه، بهترین گزینه برای جایگزینی دندانهای ازدسترفته است!
این ویژگی باعث میشود که استفاده از ایمپلنتهای تیتانیوم در ایمپلنت کل دهان به طرز راحتتری امکانپذیر باشد و تخصصی که ایمپلنت را نصب می کند، در قرار دادن ایمپلنتهای دندان با زاویه مناسب دچار مشکل نشود. از این رو، در شرایطی که مراجع مایل است از ایمپلنتهای زیرکونیا استفاده کند، در دندانهایی که نیاز به ایجاد زاویه نیست میتوان، از ایمپلنتهای زیرکونیا استفاده کرد. طول عمر ایمپلنت دندان چقدر است؟ به تجربه ثابت شده است که در شرایط یکسان و با رعایت الزامات بهداشت دهان و دندان و توصیه های دندانپزشک، ایمپلنت تیتانیوم می تواند تا بیست سال عمر مفید داشته باشد. اما این رقم در ایمپلنت های زیرکونیا در هاله ای از ابهام قرار دارد چون ایمپلنت زیرکونیا نمی تواند گزینه مناسبی برای استفاده طولانی مدت باشد.
برای جایگزین ریشه های اصلی دندان که از دست رفته اند، می توانید از این نوع ایمپلنت ها استفاده کنید. بنابراین افرادی که به فلز حساسیت دارند، می توانند از این نوع ایمپلنت استفاده کنند. به همین علت با انتخاب زیرکونیا، اباتمنت روی ایمپلنت آسان تر قرار خواهد گرفت. در مقایسه ایمپلنت تیتانیومی و زیرکونیا میتوان بیان کرد که هر دو ماده زیستسازگاری بالایی دارند. با این حال، زیرکونیا اغلب توسط بیماران دارای حساسیت فلزی ترجیح داده میشود، زیرا با فلزات دیگر در دهان تعامل ندارد. بیمارانی که به تیتانیوم آلرژی دارند و به دنبال مواد جایگزین بدون فلز هستند یا کسانی که نگرانیهایی در زمینه زیبایی دارند، زیرکونیا گزینهای بهتر است.
طبق مطالعه تحقیقاتی که انجام شد، نشان داد که هر ایمپلنت با قطر کمتر از 4 میلی متر دارای شکستگی فاجعه بار می باشد. طراحی دو بخشی آنها امکان تعویض آسانتر بخش اباتمنت را فراهم میکند؛ اما به دلیل رنگ فلزیشان، احتمال دارد که در صورت تحلیل لثه ظاهر فلزی داشته باشند. از نظر زیبایی زیرکونیا زیبایی بی عیب و نقص و با کیفیت طبیعی و شفاف دارد که شبیه دندان های طبیعی است. با این حال، اکثر بیماران می توانند نتایج عالی را با کاشت تیتانیوم نیز انتظار داشته باشند. ایمپلنت های تیتانیوم معمولا از آلیاژهای تیتانیوم ساخته می شوند و به دلیل استحکام و دوام خود مشهور هستند.
با ما همراه باشید تا قبل از انجام کامپوزیت دندان با تمام مواردی که باید در نظر بگیرید، آشنا شوید. در این مقاله می توانید با قیمت انواع ایمپلنت دندان اعم از دیجیتال، کامل، فوری آشنا شوید و همچنین از شرایط اقساط مرکز ایمپلنت نیز مطلع شوید. شاید نام تیتانیوم برای شما آشنا باشد و شما تصور کنید که پایهها آندربایت چیست؟ علت بروز، تشخیص و درمان underbite فقط از تیتانیوم ساخته میشوند.
جایگزینی دندانهای ازدسترفته با ایمپلنتهای دندانی تیتانیومی، باعث تحریک استخوان فک شده و به جلوگیری از تحلیل استخوان کمک میکند. اهمیت مقایسه مواد ایمپلنتهای دندانی، در توانایی آنها در تأثیرگذاری بر میزان موفقیت و طول عمر ایمپلنتهای دندانی نهفته است. با انتخاب مواد مناسب و رعایت نگهداری و مراقبت مناسب، بیماران میتوانند به نتایج طبیعی و ماندگاری دست یابند و سلامت دهان و دندان و کیفیت زندگی خود را بهبود بخشند. قسمت سوم ایمپلنت تیتانیومی، که به عنوان کاپ (آباتمنت) شناخته میشود، به شکل یک پیچ کوتاه و پهن در بالای آباتمنت قرار میگیرد و نقش پایهای در نگهداری و استحکام پروتز دندان را ایفا میکند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر